• Groot assortiment
 • Snel in huis
 • Beste aanbiedingen
 • Topmerken
 • Betrouwbaar shoppen
 • Achteraf betalen

Dik Hollands Halfdons 4-Seizoenen Dekbed 15% Eendendons

Dik Hollands Halfdons 4-Seizoenen Dekbed 15% Eendendons
€ 89,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

* Verplichte velden

Veilig betalen bij Slaapplezier.nl
 • Groot assortiment
 • Snel in huis
 • Beste aanbiedingen
 • Topmerken
 • Betrouwbaar shoppen
 • Achteraf betalen
Beschrijving

Details

Heerlijk donzen 4-seizoenen dekbed gevuld met 15% vulkrachtige eendendons en 85% witte eendenveertjes. Dons en veren hebben de eigenschap dat het heel goed ventileert. Hierdoor zul je geen last krijgen van dat wellicht bekende broeierige gevoel dat je kunt krijgen onder andere soorten dekbedden. Dit dekbed isoleert de lichaamstemperatuur waardoor je altijd een aangename temperatuur zult ervaren.

4-Seizoenen dekbed
Dit dekbed bestaat uit 2 delen. Een zomerdekbed en een voor- en najaarsdeel. Voeg ze samen om het ideale winterdekbed te creëren! Dekbed Capella is ook verkrijgbaar in enkele variant warmteklasse 1.

Op een rijtje
- 15% Europese eendendons
- 85% Eendenveertjes
- Tijk 100% katoen
- 4-Seizoenen dekbed
- Cassette gestikt
- Warmteklasse 3 + 4 (samen 1)
- Zeer goed ventilerend
- Vochtregulerend
- Levensduur van ± 10-12 jaar
- RDS en NOMITE keurmerk

Fabrikant
Ducky Dons

NOMITE
Dit dekbed is voorzien van het NOMITE label. Dit is een keurmerk van de Eoropean Down & Feather Association (EDFA), een samenwerkingsverband van de belangrijkste dons en veren verwerkende bedrijven in Europa. Dit label betekent dat een dekbed geschikt is voor mensen met een allergie voor huisstofmijt. Dit wordt gerealiseerd door de extra dicht geweven tijk die ervoor zorgt dat huisstofmijt niet kan binnendringen in het dekbed. Verder wordt er alleen gebruik gemaakt van zorgvuldig gesorteerde en gereinigde dons en veren volgens de Europese norm.

RDS
De RDS is een onafhankelijke, vrijwillige en wereldwijde donsstandaard. Dekbedden en hoofdkussens met het RDS label bevatten geen dons van eenden en ganzen die levend geplukt of gedwangvoederd zijn. Daarnaast is het dons door de gehele productieketen heen traceerbaar, waarbij enkel producten met 100% RDS gecertificeerd dons het RDS label mogen dragen. De gehele productieketen, van boerderij tot eindproduct, wordt hierop gecontroleerd door het onafhankelijke certificeringsorgaan Control Union.


Ducky Dons

Ducky Dons Nederland BV is een Nederlandse fabrikant van Donzen producten. Alle dekbedden en hoofdkussens van Ducky Dons worden volledig in Nederland geproduceerd. Dit begint al bij het wassen van de veren en dons tot het vullen van de dekbedden en hoofdkussens. Het gehele productieproces voldoet aan de strengste Europese normen waardoor u zeker bent van de hoogste kwaliteit en optimaal slaapcomfort.

Extra informatie

Eigenschappen

Merk Ducky Dons
Naam Dik Hollands Halfdons 4-Seizoenen Dekbed 15% Eendendons
Kleur* Wit
Materiaal Dons

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: