Gratis verzonden vanaf € 50,- (NL)
Voor 21:00 besteld, morgen in huis*
Beoordeeld met een 9.2 uit 3472 reviews

Ducky Dons 4-seizoenen dekbed 15% dons

Op vooraad
Dit heerlijke donzen 4-seizoenen dekbed is gevuld met 15% vulkrachtige eendendons en 85% witte eendenveertjes. Dit dekbed isoleert de lichaamstemperatuur waardoor je altijd een aangename temperatuur zult ervaren.
Vanaf € 89,95
Veilig betalen
Veilig betalen

Dit heerlijke 4-seizoenen dekbed is gevuld met 15% vulkrachtige eendendons en 85% witte eendenveertjes. Dons en veren hebben de eigenschap dat het goed ventileert. Hierdoor zul je geen last krijgen van dat wellicht bekende broeierige gevoel dat je kunt krijgen onder andere soorten dekbedden. Dit dekbed isoleert de lichaamstemperatuur waardoor je altijd een aangename temperatuur zult ervaren.

Dit dekbed bestaat uit twee delen. Een zomerdekbed en een voor- en najaarsdeel. Voeg ze samen om het ideale winterdekbed te creëren! Dekbed is ook verkrijgbaar in enkele (winter) variant met warmteklasse 1 of warmteklasse 2.

Eigenschappen:

  • 15% Europese eendendons
  • 85% Eendenveertjes
  • Tijk is 100% katoen
  • 4-Seizoenen dekbed
  • Cassette gestikt.
  • Warmteklasse 3 + 4 (samen 1)
  • Goed ventilerend
  • Vochtregulerend
  • Levensduur van ± 10-12 jaar
  • RDS en NOMITE keurmerk

NOMITE
Dit dekbed is voorzien van het NOMITE label. Dit is een keurmerk van de Eoropean Down & Feather Association (EDFA), een samenwerkingsverband van de belangrijkste dons en veren verwerkende bedrijven in Europa.

Dit label betekent dat een dekbed geschikt is voor mensen met een allergie voor huisstofmijt. Dit wordt gerealiseerd door de extra dicht geweven tijk die ervoor zorgt dat huisstofmijt niet kan binnendringen in het dekbed. Verder wordt er alleen gebruik gemaakt van zorgvuldig gesorteerde en gereinigde dons en veren volgens de Europese norm.

RDS
De RDS is een onafhankelijke, vrijwillige en wereldwijde donsstandaard. Dekbedden en hoofdkussens met het RDS label bevatten geen dons van eenden en ganzen die levend geplukt of gedwangvoederd zijn. Daarnaast is het dons door de gehele productieketen heen traceerbaar, waarbij enkel producten met 100% RDS gecertificeerd dons het RDS label mogen dragen. De gehele productieketen, van boerderij tot eindproduct, wordt hierop gecontroleerd door het onafhankelijke certificeringsorgaan Control Union.

Ducky Dons

Ducky Dons Nederland BV is een Nederlandse fabrikant van Donzen producten. Alle dekbedden en hoofdkussens van Ducky Dons worden volledig in Nederland geproduceerd. Dit begint al bij het wassen van de veren en dons tot het vullen van de dekbedden en hoofdkussens. Het gehele productieproces voldoet aan de strengste Europese normen waardoor u zeker bent van de hoogste kwaliteit en optimaal slaapcomfort.

Specificaties
MerkDucky Dons
KleurWit
MateriaalDons / Veren
Type4-seizoenen dekbed
WarmteklasseKlasse 3 + 4 (samen 1)