• Groot assortiment
  • Snel in huis
  • Beste aanbiedingen
  • Topmerken
  • Betrouwbaar shoppen
  • Achteraf betalen

Betalen

Slaapplezier.nl biedt verschillende betaalopties. Zo kan je zelf bepalen hoe jij het liefst afrekent. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijke betaalopties.

IDEAL
Betalen via je eigen bank met iDEAL. Kies tijdens het bestellen voor betaalmethode iDeal. U rekent dan af via uw vertrouwde internetbankier-omgeving. Veilig en gemakkelijk.

Billink Achteraf Betalen (Alleen beschikbaar voor NL)
Eerst het product ontvangen en achteraf betalen via Billink. Kies tijdens het bestellen voor betaalmethode Achteraf betalen via Billink. Wanneer je Billink achteraf betalen als betaalmethode hebt gekozen ontvang je van Billink een E-Factuur met de betaalspecificaties. Je dient de betaling te verrichten aan de hand van deze e-mail. Billink Achteraf betalen kan gebruikt worden voor bestelling tot €400,-.

Bancontact / Mister Cash
Betalen via Bancontact / Mister Cash. Kies tijdens het bestellen voor betaalmethode Bancontact/Mister Cash.

Belfius
Betalen met Belfius. Kies tijdens het bestellen voor betaalmethode Belfius Direct Net.

Creditcard
Betalen met je creditcard. Kies tijdens het bestellen voor de betaalmethode Creditcard.

Paypal
Betalen met je PayPal rekening. Kies tijdens het bestellen voor de betaalmethode PayPal.

Bankoverschrijving
Het is ook mogelijk het bedrag vooraf over te maken via bankoverschrijving op rekeningnummer NL61 RABO 0300 1544 96 t.n.v. Slaapplezier. Vermeld hierbij altijd het ordernummer in de omschrijving. Gebruik dit rekeningnummer niet indien je hebt gekozen voor achteraf betalen via Billink. Je ontvangt dan van Billink een E-Factuur met de betaalspecificaties.