• Groot assortiment
  • Snel in huis
  • Beste aanbiedingen
  • Topmerken
  • Betrouwbaar shoppen
  • Achteraf betalen

HnL

HnL

Heerlijk en relaxed slapen… Alle dessins uit de HnL Refined collectie zijn reactief gedrukt en afgewerkt met een super softe finish! De dekbedovertrekken hebben een eigentijds dessin met een grote variëteit aan ontwerpen. Elk product in de Refined collectie is een resultaat van uitgebreid onderzoek, creativiteit en het vermogen om in te spelen op snel veranderende trends en smaken. De toegewijde designers creëren adembenemend bedlinnen dat een waar verhaal vertelt. Traditionele, kleurrijke en culturele dekbedovertrekken. Maar ook dekbedovertrekken die een wereld van fantasie uitbeelden. Refined-Satin is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een weerspiegeling van hun persoonlijkheid in hun interieur.

Refined is een merknaam van Heckett en Lane, een bedrijf dat is opgericht in 1995 en sindsdien een sterke reputatie heeft weten op te bouwen door de markt te voorzien van een breed scala aan interieurdesignproducten. Elke nieuwe collectie is het gevolg van onderzoek, creatief design en het vermogen om te luisteren naar de wensen van verschillende individuen. De producten van HnL Living geven mensen de kans om in huis de stijl te creëren die men nastreeft.

Behalve de Refined Satin collectie heeft HnL Living ook andere lijnen waaronder HnL Flanel, de HnL Pure Cotton collectie en de goedkopere lijn HnL Face2Face. Eigentijdse en 100% Nederlandse designs gemaakt van 100% katoen.