Gratis verzonden vanaf € 50,- (NL)
Voor 21:00 besteld, morgen in huis*
Beoordeeld met een 9.5 uit 3633 reviews

Silvana Support kussen Saphir

Op vooraad
Het kussen Silvana Support Grenat is de zachtste en dunste variant uit de Silvana Support collectie. Dit kussen is De Silvana Support Saphir is het op één na zachtste kussen uit de Silvana Support collectie. Het kussen is geschikt voor het gebruik op een zacht matras en voor mensen die niet groot zijn van postuur.
Vanaf € 119,00
Veilig betalen
Veilig betalen
Specificaties
MerkSilvana
KleurWit
MateriaalSynthetisch
TypeHoofdkussen

Silvana Support is al ruim 30 jaar het beste nek ondersteunende hoofdkussen. Ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om jouw lichaam optimaal te ondersteunen. Silvana Support kussens zijn er in zes verschillende uitvoeringen van extra zacht tot extra stevig. De Silvana Support kussens zijn ook verkrijgbaar in een extra smal model (50x70 cm). Ideaal voor als je wat langer bent en meer ruimte wilt overhouden in bed. Dus ben je nu klein, groot, lang een rug of juist een zijslaper? Er is voor iedereen een Silvana Support!

De Silvana Support Saphir is het op één na zachtste kussen uit de Silvana Support collectie. Het kussen is geschikt voor het gebruik op een zacht matras en voor mensen die niet groot zijn van postuur.

Vulling
De bovenste vakken van dit kussen zijn gevuld met Comforel Fresh & Tencel®. Comforel® is een zachte en hoogwaardige synthetische vezelbolletje. Door de toevoeging van Tencel® is het kussen nog beter vocht- en temperatuur regulerend. Door middel van de rits aan de bovenkant is de dikte van dit kussen eenvoudig aan te passen.

Aegis
De buitenkant is 100% katoen en is behandeld met Aegis®. Hierdoor is het kussen huisstofmijt-werend en geschikt voor mensen met een huisstofmijt-allergie. Tevens zorgt de Aegis® behandeling ervoor dat het kussen schimmel- en bacterie-werend is.

Neksteun
De neksteun van de Silvana Saphir is gemaakt van extra zachte Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan normale latex. Verder zorgt de inkeping bij de schouders voor een optimale aansluiting van de schouders op het kussen.

Wassen
De Silvana Support Saphir is machine-wasbaar op 60 graden. Verwijder voor het wassen wel eerst de neksteun.

Maten
Dit kussen is verkrijgbaar in 2 verschillende maten;

  • 50x70 cm (extra smal)
  • 60x70 cm (normale maat)